Brzi gonzales
Priprema
- Umutiti sve sastojke za koru izuzev kakaa pa polovinu mase izliti u pleh i peći do pola pa staviti kremu.
- Skuvati krem: u 500 ml mleka skuvati kokosovo brašno dodati puding i šećer.
- Kremu rasporediti po kori i na kremu izliti drugi deo testa u koji se doda 1 kašika kakaa.
- Ispeći do kraja i ohlađeno preliti čokoladnom glazurom.
Kora:
- 3 jajeta
- 10 kašika šećera
- 15 kašika brašna
- 200 ml mleka
- 1 kašika ulja
- 1 kašika kakaa
- 1 prašak za pecivo
Krem:
- 500 ml mleka
- 100 g kokosova brašna
- 1 puding od čokolade
- 2 kašike šećera
Glazura:
- 100 g čokolade
- 50 g margarina
No comments:
Post a Comment