Planine pod snegom
Priprema
- Keks samleti, dodati ostale sastojke i umesiti testo.
- Krema: Vodu i šećer prokuvati i zaliti kokosovo brašno, promešati i kada se ohladi, dodati umućen margarin sa prah šećerom. Sjedinniti masu, da je kompaktna.
- Testo čvrsto utisnuti u modlu za ceđenje limuna. U sredinu staviti kašiku krema i lagano istresti na dasku posutu kokosom.
- Ukrasiti šećerom u prahu.
Testo:
- 1 kašika kakaoa
- 250 g mlevenog keksa-petitbeure
- 100 g šećera u prahu
- 14 kašika kuvane crne kafe
- 1 kašika ruma
- 100 g rastopljene čokolade
- 100 g mlevenih oraha
Krema:
- 3 kašike vode
- 3 kašike šećera
- 100 g kokosovog brašna
- 100 g margarina
- 100 g šećera u prahu
No comments:
Post a Comment